Molinó gyártás

Napjainkban az egyik legnépszerűbb nyomtatási technológia, elsősorban rugalmassága miatt.
Mind beltéri, mind kültéri termékek készítésére alkalmas! A nagy formátumú digitális nyomtatás fotóminőséget tesz lehetővé. Beltéri és UV-álló kültéri festékekkel sokféle alapanyagra tudunk készíteni nyomatokat, 1-2 évtől akár 7-10 év élettartamig! Reklámponyva, épületháló, átvilágítható anyagok!

Matrica készítés

Korszerű figyelem felkeltő eszköz
Különböző színű és vastagságú polisztirol habból kivágva a legszebb szövegek, és formák is létrehozhatóak
Igazán gyönyörű hatást kelt világítással kiegészítve.

3D Betűvágás

Korszerű figyelem felkeltő eszköz.
Különböző színű és vastagságú polisztirol habból kivágva a leg szebb szövegek, és formák is létrehozhatóak.
Igazán gyönyörű hatást kelt világítással kiegészítve.

Reklám táblák

Közterületeken, iroda- vagy parkolóházakban, reptéren is magától értetődőnek vesszük, hogy egyszerűbb és összetettebb táblák jelzései alapján találjuk meg a megfelelő ajtót, a mosdót vagy éppen a menekülési útvonalat. Sokféle jelzést, feliratot kötelező kitenni, másokat csak ajánlott illetve célszerű. Mindezt egységes arculattal ellátva, keretbe foglalva nem csak hasznos információhoz jutunk, de esztétikus megjelenést biztosíthatunk cégünknek egy ízléses reklámtáblával. Minden igényt kielégítő megoldásokat kínálunk valamennyi információs- és reklámfelirat esetén a közterületen, irodákban és lakókörnyezetben. Szinte valamennyi építészeti környezethez megfelelő megoldást választhat kül- és beltérire egyaránt.

Két technológiával dolgozunk:
1, Hagyományos PVC táblára öntapadós matricát ragasztunk fel.
2, UV-és Tábla nyomtatás

KÖZVETLEN TÁBLANYOMTATÁS
A közvetlen táblanyomtatás során a festék közvetlen a hordozóra, azaz a táblára kerül. Az elavultabb technológiák alkalmazása során, öntapadós fóliát nyomtatnak, majd ezt ragasztják fel a táblára. Ennek az a hátránya a táblanyomtatással szemben, hogy a fólia kültérin, különböző időjárási hatásoknak köszönhetően felhólyagosodik, a matrica feljön a tábla szélein. A közvetlen táblanyomtatás alkalmazásakor ettől nem kell tartani, sokkal tovább marad eredeti állapotában a nyomtatott tábla. A táblanyomtatás időt állóbb és magasabb minőségű technológia.

AZ UV TÁBLANYOMTATÁS IDŐJÁRÁSÁLLÓ TECHNOLÓGIA
Egy reklámcélú hordozó (reklámtábla, cégtábla, reklámponyva, stb.) legnagyobb ellensége kültéri alkalmazáskor az UV fény, mely hamar kifakítja a nyomatot. Az UV táblanyomtatás, egy olyan technológia, mely festéke UV fény hatására térhálósodik. Ez azt jelenti, hogy az UV fény hatására nem, hogy fakulna, évekig kövesedik, így megtartja eredeti színeit.

DIGITÁLIS TÁBLANYOMTATÁS AKÁR FOTÓMINŐSÉGBEN
Az UV táblanyomtatás előnye az ofszet, nyomdai technológiákkal szemben, hogy fullcolor digitális nyomtatást tesz lehetővé. Ez azt jelenti hogy akár fotó realisztikus képek, színátmenetekkel rendelkező grafikák nyomtatása is kivitelezhető, szemben az ofszet technológiákkal.

Világító táblák

Az információ hangsúlyossá tételének egyik eszköze a megvilágítás.
A világító reklámok, világító reklámtáblák az információhordozáson túl részei a városképnek, markáns hangulati elemei épített környezetünknek.
Igényes, tartós, biztonsággal működő megoldásokat kínálunk, hogy cége, üzlete megtalálható legyen nappal és éjjel.

Banner display

A Banner-ek könnyű, gyorsan összeállítható és egy kis hord táskában szállítható display állványok. Könnyed és stílusos bemutató eszközei a nagy formátumú nyomatoknak.
Egyszerűen felállítható alumínium, vagy műanyag display. A nyomatot alul és felül csíptető sínbe rakjuk, melyet a hátsó kitámasztó láb tart meg. 
Hord táskával, többféle méretben, és támasztási lehetőséggel.

Sajtófal

Egy hord táskában kínáljuk mindazoknak akik kedvezőbb árú mobil sajtófalat vagy hátteret keresnek.

Előnyök:
– a szerkezet felállítása  kb.10 percet vesz igénybe
– alkatrészellátás biztosított

Gyors összeállítás:
A pop up display fal összeállítása kb. 10 percet vesz igénybe és cserébe egy prémium minőségű, stabil pop-up grafikai installációt kapunk a kiállítási stand helyszínén azonnal, bármiféle szakmai háttér és szerszám nélkül! A pop up rácsszerkezetet csupán egy pillanatig tart széthúzni, majd erre kell ráhelyezni a fém rögzítő rúd elemeket. A nyomtatott műanyag panelek hátulján mágnesszalag van rögzítve. A paneleket a mágneses megoldás segítségével gyorsan a helyére tudjuk illeszteni. Már csak a két darab halogén világítást kell a helyére csíptetni és már kész is a pop up hátfal!

Nyomtatás:
Cégünk a digitális nyomtatás területen kiváló minőséget tud nyújtani. 1440dpi, tökéletesen csíkmenetes és színhelyes minőségben tudjuk Önnek kinyomtatni a grafikát a pop up display termékhez, így Ön egy helyen meg tudja rendelni a terméket és a nyomtatást is. Ez esetben a pop up hátfal felállítása egyszerű lesz és biztonságos!

Prospektus tartó állvány

Könnyen felállítható és összecsukható, egyoldalas, ezüstszínűre színterezett alumínium display.
Közvetlenül egymás alatt elhelyezkedő 6xA/4-es víztiszta plexi prospektus rekesszel, fa vagy fém talppal ellátva.
Opcióban rendelhető hozzá fríz, víztiszta plexi anyagból, mely igény szerint emblémázható.
A tartóba helyezett prospektusok a szerkezet összecsukott állapotában is könnyedén szállíthatóak, anélkül, hogy kivennénk őket.
Tároló kapacitás: 6 db A/4, vagy 12 db 1/3 A4 (egy osztó elem segítségével).

Megállító táblák

Klasszikus kül- és beltéri POS eszköz. A megállító tábla elengedhetetlen reklámfelület, speciális reklám tábla, mely figyelmet kelt, informál és vásárlásra ösztönöz, közvetlenül az Ön üzlete előtt. Pár másodperc alatt felállítható. Az alumínium profilokat ki kell pattintani, betenni a plakátot a védőfólia mögé, majd visszapattintani a keretet és kész. Kiegészíthető prospektus tartóval, felső táblával vagy kérheti irható-letörölhető felülettel is. Szögletes ( Standard ) vagy lekerekített ( Rondo ) sarokkal. Ugyan úgy mint a Reklámtábláknál ezt is két fajta technológiával tudjuk elkészíteni.  A jól ismert öntapadós matricát felragasztjuk a táblára vagy pedig UV nyomtatott vinylt ragasztunk fel ami sokkal időt állóbb és sokkal jobban bírja a környezeti tényezőket!

Roll-Up

– összeállítása kb. 1 percet vesz igénybe
– egyszerű szállítás
– könnyű súlyú
– fotóminőségű nyomtatás
Az ár tartalmazza a szerkezet, nyomtatott anyag, hord táska árát.

Összeszerelés: A nyomatok egy korróziómentes fémházban, biztonságosan egy-egy hengerre feltekercselve állnak. Az alumínium tartóállvány összeszerelése különösebb szakértelmet nem igényel, bárhol könnyen összeállítható majd ismét összecsukható. A hord táskának köszönhetően szállítása rendkívül egyszerű.
Csere: Amennyiben a nyomatot le szeretnénk cserélni és egy másikat kiállítani, nem szükséges újra megvásárolni a tartószerkezetet. A feleslegessé vált, alumínium házban feltekercselt nyomatot egyszerűen ki lehet cserélni.
Szerkezet: A nyomatok egy korróziómentes fémházban, biztonságosan egy-egy hengerre feltekercselve állnak. Az alumínium tartóállvány összeszerelése különösebb szakértelmet nem igényel, bárhol könnyen összeállítható majd ismét összecsukható. A hord táskának köszönhetően szállítása rendkívül egyszerű.

Kínáló pult

Ez a kínáló- és információs pult hasznos és praktikus kiegészítője lehet egy komplett standnak. Az egyszerűen kinyitható „pókhálós” szerkezetre a digitálisan nyomtatott panelek mágnes csíkok segítségével könnyedén, átmenet nélkül rögzíthetőek, így biztosítva egy egybefüggő felületet! Gyorsan felállítható és elcsomagolható, tárolása és szállítása egyszerű. A műanyag polc és a laminált fa tetőlap biztosítja a termékek megfelelő elhelyezését. Két hord táskával kínáljuk. Egyenes- és ívelt kivitelben kapható.

Szublimálás, Emblémázott ruházat, kiegészítők

Nálunk nem csak kiváló minőségű ruházati terméket szerezhet be! Ezen termékre vállaljuk a nyomatok készítését. Akár 24 óra alatt megoldjuk a termékek feliratozását, emblémázását, számozását. A rendelkezésre álló berendezéseknek köszönhetően kis és nagy darabszámú megrendeléseket is vállalunk.
Új technológiánkkal pedig akár bármilyen mezt is elkészíthet magának! Rengetek szponzor már nem akadály! A szublimálás lényege, hogy maga az anyagot festjük meg. Azáltal további grafikai költségbe nem kerül!

Nyomdai eszközök

Az alábbi digitális- és ofszet nyomdai szolgáltatásokkal várjuk Önt:
• ofszet nyomtatás, színes és fekete-fehér digitális nyomtatás, illetve fénymásolás hozott eredetiről vagy fájlból,
• grafikai tervezés (arculat, logó, szórólap, naptár, prospektus, katalógus), digitális fotózás
• névjegyek, szórólapok, reklámkiadványok, egyedi ügyviteli nyomtatványok, használati útmutatók, dokumentumok, pályázati anyagok, egyedi naptárak készítése
• termékismertető prospektusok, katalógusok, könyvek nyomtatása ofszet nyomtatással
• nyomtatott anyagok felületnemesítése (matt- illetve fényes fóliázás, diszperziós- és UV felületlakkozás, présaranyozás)
• teljes körű kötészet (irkafűzés, spirálkötés, hagyományos meleg ragasztós illetve PUR ragasztókötés, keménytáblás kötés cérnafűzéssel)

Hogy miért válasszon minket?

Mert több, mint egy évtizedes nyomdai tapasztalattal rendelkezünk a nyomdai papírokat közvetlen importból szerezzük be, nem pedig hazai nagykereskedőktől kis- és közepes példányszámú és rövid határidejű nyomdai munkákhoz saját gépparkkal rendelkezünk az online nyomdai megrendelési folyamatnak és a hatékony termelés-szervezésnek köszönhetően gyorsabban és hatékonyabban tudunk dolgozni, ezt a költségmegtakarítást adjuk tovább megrendelőinknek a nyomdai alvállalkozó partnereinktől nagy tételben rendelünk így biztosítva Ön számára kedvező árat tartjuk a határidőket és hatékony logisztikával juttatjuk célba a megrendelt árut.